Procés de reserva

Companyies
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Millor preu garantit
Estadísticas
160
Països
60.000
Ubicacions

8.1 M
Reserves cada any
100%
Millor preu garantit
Què inclou el càrrec de lloguer de cotxes?
  • Millor preu garantit
  • Sense càrrecs ocults
  • Cotxes nous
  • Kilometraje il.limitat
  • Assegurança de responsabilitat
  • Protección contra el robo (TP)
  • Dany colateral (CDW)
  • Assistčncia 7/24 hores
Procés de reserva
Pas 1: Cerca, Demaneu preu
Si us plau seleccioni la ubicació de la inclusió de cotxe de lloguer (país, ciutat, ubicació, per exemple :. Aeroport) i, si és diferent de llocs de presentació de la ubicació de l’enregistrament, també pot ajustar. A continuació, introduïu la data i l’hora de la gravació i publiqueu-la per separat. A continuació, heu de determinar l’edat de la tercera edat i anar a Cerca.
Pas 2: Seleccioneu, Reserveu
El segon pas es realitza per primera vegada en el sistema de recerca de lloguer de cotxes d’acord als seus criteris de cerca especificats per trobar el cotxe perfecte. Llista de cotxes personalitzats a partir dels resultats de la recerca es mostren d’acord amb la liquidació en el preu, de manera que serà la més barata cap endavant. Una breu descripció de la quota de lloguer de vehicles, alguna informació important i els termes i condicions per a la resolució que es mostra al costat de cada cotxe. La funció "Tinc una cita" al botó "Reserves" ofereix l’opcio de enviar un correu electrònic a la cita donada més tard. Feu clic al botó Reservar si heu triat.
Pas 3: Reserveu, Extres
En aquesta secció s’obté una revisió més detallada sobre el lloguer de cotxes seleccionat, també pot sol·licitar una varietat d’extres per a la durada del lloguer de cotxes. Aquí, seleccioneu els extres que necessiteu pagar quan rebi el cotxe al lloc de lloguer de cotxes. Aquests extres inclouen GPS, seient infantil, cadena de neu, titular d’esquís. Si heu seleccionat tots els extres necessaris, feu clic a Següent.
Pas 4: Reserveu, Especificar dades
En aquest pas, proporcioneu la informació del controlador / controlador. Comproveu la correcció de les dades i feu clic al botó Reservar. A continuació, d’acord amb la finestra emergent, si contractes un cotxe de lloguer en un aeroport, proporcioneu el número de vol.
Pas 5: Pagament segur, Confirmació
Seleccioneu el mètode de pagament adequat i, a continuació, completeu les dades de la targeta obligatòria segons el formulari de pagament. Si feu clic al botó Reserves, es mostrarà la pàgina de confirmació amb el número de referència de la vostra reserva. Després rebrà un correu electrònic que contindrà els detalls de la reserva i la informació important sobre el certificat. Ho necessitarà en forma impresa quan rebi el cotxe.